Catatan

Tunjukkan catatan dari 2011

The alternative way to chat on FACEBOOK! Reloaded Version

Imej
Our New Facebook Chat is most hated by all users because they are very inconvenience for the users...  So, if you don't like our New Facebook Chat, take a look on this alternative way to chat on Facebook...

(Sneak PEEK)Blogger platform gets a new-look Dashboard and Post Editor (Coming soon)

Imej
Current post editor


New post editor

{How To} Unlock Facebook In Office or School

Imej

Greasemonkey.. Apakah greasemonkey?

Imej
Greasemonkey..(Monyet Gris) Apakah greasemonkey?
Ha, meh sini aku bagitau...

Chat Facebook kat Desktop (macam ym ngan skype tu lah)

Imej
Nama software ni Facebook Discovery....
Siapa tak kenal Facebook, but, do u know Facebook Messenger?
Application ni user friendly... ala, cam biasa lah letak emel pastu password then login...

1. Free of charge (FOC) je tak payah bayar.
2. Download kat sini facebook discovery
3. 700 kb je.. ringan sangat..
4. application nih da lame kuar, saje je nak share
    ngan korang.

Facebook Photozoom (view gambar kat facebook tanpa perlu click!!)

Imej
SPECIAL 4 you..
Facebook Photozoom.
untuk fb je la..



Kelebihan :
1. senang tak payah tekan, lalu je mouse kat situ trus kuar gambar..2. tak kisah la mana2 pon boleh je profile album even kat wall pon boleh..3. sesuai untik stalkers, tak payah bukak satu2 (lambat!!!) lalu je kat dalam album tuh..4. cube lah!!